3. Intechlesova razvojna konferenca

16. in 17. maja 2013 se je v Preddvoru odvijala že 3. razvojna konferenca razvojnega centra INTECH-LES d.o.o.. Tudi letos je bila posebna pozornost namenjena plenarnemu delu. Vabljeni pomembni predavatelji so s svojimi prispevki k naši zavezi, da obogatimo slovenski les, pomagali širiti obzorja ter izpopolnjevati načrte. Prispevki so bili zanimivi z vizijami in na izredno visokem nivoju.

Eden od ključnih izzivov razvojnega centra, ustanoviteljev in partnerjev je iskanje priložnosti v novih izdelkih, tehnologijah, inovacijah in v gospodarsko uspešni uporabi novih rešitev. Pri tem je center zelo uspešen, saj ima razvojno delo že številne rezultate, ki jih je uvodoma predstavil direktor dr. Robert Ivančič.

Več o plenarnem delu 3. razvojne konference razvojnega centra INTECH-LES d.o.o., si lahko preberete tukaj.

 

 

Po zaključku plenarnega dela, na katerem so vabljeni pomembni predavatelji z njihovimi vizijami izpopolnjevali načrte razvojnega centra, so bile organizirane družabne igre s ciljem nadgrajevanja odnosov med zaposlenimi in partnerji. Verjamemo, da sodelovanje v prostem času in pridobljeno zaupanje bistveno pripomore k rezultatom dela in osebni rasti. S tem namenom je bil prvi dan organiziran družabni večer s tekmovanjem med poslovnimi enotami ter spoznavanje veščin v praksi.

Več o druženju z igrami si lahko preberete tukaj

 

Agenda 3. razvojne konference

Zbornik 3. razvojne konference